Support

Retour

Kan ik mijn tas retourneren?
Je mag je bestelling binnen 14 dagen na besteldatum retourneren, mits deze in ongebruikte conditie is. We accepteren geen tassen die elders dan de webshop zijn gekocht. De kosten van het retour zenden zijn voor de klant zelf.
Mocht je een tas willen retourneren stuur ons dan een berichtje via info@mymayan.com of stuur een notitie mee met je gegevens inclusief bestelnummer.

Mijn tas is kapot, wat kan ik doen?
Mocht je tas kapot gaan mits deze normaal werd gebruikt, stuur dan een mail naar info@mymayan.com en voeg in de mail foto’s toe zodat wij het probleem beter kunnen beoordelen.

Mijn tas ziet er anders uit dan op de foto van de website.
De manier waarop het leer gelooid wordt en de tassen gemaakt worden kan er voor zorgen dat je tas er anders uitziet dan op de foto staat. De krassen, vlekken en kleurverschillen maken elke tas uniek en zorgen ervoor dat jij de enige bent met deze tas. Het leer wordt gedroogd in de zon, wanneer je de tas ontvangt kan deze nog licht zijn van kleur. Naarmate je de tas langer draagt en in je bezit hebt kan deze donkerder van kleur worden. Mocht je niet tevreden zijn of nog verdere vragen hebben, stuur dan een mail naar info@mymayan.com

FAQ

Hoe kan ik betalen?
Via de webshop kan je voor je MyMayan tas betalen. Het bedrag dient overgemaakt te worden op de MyMayan rekening. Het is helaas niet mogelijk om met IDEAL, Mastercard of met VISA creditcards te betalen. Mocht je willen weten of het mogelijk is om via een andere manier te betalen kun je een mail sturen naar info@mymayan.com.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Mocht je je bedacht hebben of je bestelling willen annuleren stuur ons dan een mailtje naar info@mymayan.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht de bestelling al onderweg zijn dan zullen wij de wijze van retourneren aanhouden. Lees bij “Retour” hoe je dit kan doen.

Hoe lang duurt het voor dat ik mijn tas binnen heb?
Je MyMayan tas wordt direct verzonden zodra de betaling binnen is . Na verzending zal het ongeveer 2 dagen duren voor dat je jouw MyMayan tas in je armen kan sluiten.

De tas die ik wil kopen is uitverkocht, wanneer kan ik deze weer bestellen?
Mocht de MyMayan tas die jij graag wilt hebben uitverkocht zijn, stuur dan een mailtje naar info@mymayan.com dan kunnen wij kijken wanneer deze weer geleverd kunnen worden.